”Rattlers”, 17-6-17 kl. 12

”Rattlers” – rock & powerblues i Hugos Gaard
på scenen den 17. juni kl 12

“Rattlers” har eksisteret siden starten af 90’erne. Bandet begyndte
oprindeligt som et rendyrket bluesband med mange koncerter og opvarmningsjobs for
mange af de store navne – bl.a. Walter Trougth. Siden er stilen ændret. I dag
er “Rattlers” gået mere i ROCK & ROLL, men man kan stadig høre fede numre af
ZZ Top, Hendrix, Billy Idol og Led Zeppelin.


Jake Green Band, 11-5-17 kl. 20

Jake Green Band den 11. Maj kl. 20 på kælderscenen i Hugos for første gang.

Med usædvanligt garvede musikere, samt en ekstraordinær stærk vokal, har bandet den tekniske formåen til at strække sig uden for grænserne af konventionerne. Lyden af denne power trio er et kunstfærdigt mix af blues og rock, med tunge shuffles og hjerteskærende slow blues der giver genlyd i både krop og sjæl.
Medlemmerne i bandet spænder over 30 år i alder og professionel erfaring i musik industrien. Det er måske det der giver den unikke kombination af solidt, tradionelt blues håndværk med elementer af andre stilarter fra de sidste 30 år.


Køge All Stars, 4-5-17 kl. 20

Køge All Stars i Hugos Kælder den 4. maj kl. 20.
Køge All Stars består af top professionelle musikere fra de landskendte Køgebands: Paradox, der blev kåret som verdensmestre i Rock i Tokyo 1991, Morning, Masters og The Kicks.

Køge All Stars spiller tidens største hits fra 60’erne, 70’erne og 80’erne, bl.a. TOTO, Police, Bruce Springsteen, Doobie Brothers, Queen, Bob Marley, Elvis Presley, The Beatles og danske Gasolin.
Når Køge All Stars spiller, er dansegulvet altid proppet med danseglade publikums, der skråler med på alle deres yndlingssange. Glæd dig til en aften med intens hygge og masser af god musik.

Bandet består af
Palle Larsen, Vokal & guitar (Morning)
Niels Henrik Rasmussen, Vokal & Bas (Masters)
Ole Juul, Vokal & keyboards (Paradox)
Niels Aalbæk Jensen, Trommer (The Kicks)


Holtsø Wittrock Trio 24-6-17 kl. 12.00

Morten Wittrock Trio med Jes Holtsø som gæst på sommerscenen
i Hugos Gård den 24. juni  kl. 12

Holtsø Wittrock Trio er nu klar med den tredje cd. Fyldt med lækker  blues og rå rock og, der bare svinger. ”Glemte Nætter” er 11 nye numre,

skrevet og produceret af landets bedste Honky Tonk-pianist Morten  Wittrock, og med et solidt band af erfarne kræfter bag Holtsøs rustne vokal.


Hans Knudsen Jumpband 10-6-17 kl. 12.00

Hans Knudsen Jumpband har 25-års jubilæum og kommer til sommerscenen
i Hugos Gaard den 10. juni med gæsteguitarist Ronni Boysen kl. 12

Når Hans Knudsen Jumpband nu på 25. år er et af de absolut hotteste navne på den danske musikscene, skyldes det først og fremmest bandets råswingende spillestil, et afvekslende repertoire, en helt personlig sound og et usædvanlig tæt og humoristisk samspil med publikum.

Man var fra starten enige om, at musikken skulle være både swingende, udfordrende og have et kraftigt personligt ”fingeraftryk””. Samtidig skulle den være udadvendt og sjov for såvel publikum som band. Spilleglæden skulle være drivkraften – Og det er den stadig..

Hans Knudsen fik i øvrigt prisen som ”Årets blues-kunstner 2015”…


Freddy and the Phantoms 3-6-17 kl. 12.00

Blues & Rock med Freddy and the Phantoms på scenen
i Hugos Gaard den 3.juni kl. 12

Den danske bluesrockgruppe Freddy and the Phantoms, har med mere end 200 koncerter
og 3. albums spillet sig ind i hjerterne på både danske og udenlandske anmeldere, og begejstret publikummer over hele Danmark.


Sticky Fingers 27-5-17 kl. 12.00

Rock‘n roll med Sticky Fingers i Hugos Kælder
den 27. maj kl. 12

Selvfølgelig skal I ikke snydes for at komme helt tæt på musikken af Rolling Stones. Dette er det næstbedste, lige efter mestrene selv. Bandet “Sticky Fingers” har igennem de sidste år turneret hele kongeriget tyndt med bagagen fyldt af kun Rolling Stones – og det er der kommet mange gode stunder ud af.
Savner du Keiths smøg i mundvigen eller Jaggers energiske sceneoptræden så skuffes du ikke af Sticky Fingers. Der er ikke skåret hjørner nogen steder når det kommer til at gengive Rolling Stones.


Stardust Boogie Band 20-5-17 kl. 12.00

Den hollandske sanger og sangskriver Arthur van der Boogie med sine Stardust Boogie Band i Hugos Gård den 20. maj kl. 12

Stardust Boogie Band er på landevejen det meste af tiden. Små og store scener rundt
i landet, bl.a. Plænen i Tivoli, KB-Hallen, Pumpehuset, på Bakken og nu i Hugos Gård
I Køge.
Deres individuelle erfaring spænder vidt omkring med turneer i Skandinavien, Tyskland
og Holland.


Stop-OP-I-Tide-Mand 13-5-17 kl. 12.00

Stop-OP-I-Tide-Mand kommer til Hugos Gaard
den 13. maj kl. 12 og åbner sommerscenen 2017

Stop-Op-I-Tiden-Mand er et underholdende orkester, der gennem tiden har opbygget et meget bredt og alsidigt repertoire. Fra ældre swingnumre over 50’ernes rock’n roll, Otto Brandenburg, John Mogensen, Four Jacks m.m. frem til nyere numre. Vi præsenterer vor store musikalske erfaring på en både sjov, underholdende og medlevende måde.