Basement Jazzband – 27.12.17 kl. 20

23 års swingtur med Basement Jazzband i Hugos Kælder
den 27. december kl. 20

Historie
Basement Jazzband så dagens lys i 1994. Bandets medlemmer mødtes ofte i en kulkælder, for at spille glad jazzmusik, deraf navnet Basement Jazzband. Den gode kælderstemning og de swingende jazzrytmer, skulle snart vise sig at blive populære uden for øvelokalet. Inden for en kort periode fik Basement Jazzband nemlig en stor skare af begejstrede fans rundt omkring i Danmark. En af grundene til bandets popularitet, er den stramme, disciplinerede og swingende dixiestil. Derudover er synergien i bandet helt unik, hvilket man som publikum tydeligt fornemmer.


Henning Munk & Plumperne 06.12.17 kl. 20

Henning Munk & Plumperne på jazzscenen i Hugos Kælder
den 6. december kl. 20

HENNING MUNK & PLUMPERNE HENNING MUNK & PLUMPERNE vil lede dig til himmelske pladser. Alt for få anerkender tilstedeværelsen af en sopransaxofon i jazzsammenhænge men tøv ikke; lad dine ører lede dig gennem en serie af standards, evergreens og klassikere med inspiration fra bl.a. Sidney Bechet. Alt dette spillet med swingende drive og overstadighed.


Wild Wax Combo 28.12.17 kl. 20

Wild Wax Combo i Hugos Kælder den 28. december kl. 20

er et 3-delt rockabilly band fra København, Danmark.
Bandet blev dannet i 1996 af tre fyre fra andre rockabilly bands, som ville spille sammen for at genfinde det vilde og rå 50’er rockabilly – men med et moderne twist!
Deres første album blev udgivet i 1998 og lige siden bandet har turneret flittigt.
De har koncerter næsten hver weekend. Mest i Danmark – men oftere og oftere også i Sverige, Tyskland (hele Europa) og endda USA, hvor de deler scenen med The Go-Getters, Wildfire Willie & The Ramblers, Jack Baymoore & The Bandits, Mike Bell & de Belltones etc. etc. Ægte fuldfed rockabilly.


Holtsø Wittrock Duo 21.12.17 kl. 20

Morten Wittrock & Jes Holtsø på scenen
i Hugos Kælder den 21. december kl. 20

Holtsø Wittrock Duo er nu klar med den tredje cd. Fyldt med lækker blues og rå rock og, der bare svinger. ”Glemte Nætter” er 11 nye numre,
skrevet og produceret af landets bedste Honky Tonk-pianist Morten Wittrock, og med et solidt band af erfarne kræfter bag Holtsøs rustne vokal.


Skars Blues Band 14.12.17 kl. 20

Skars Blues Band på scenen
i Hugos Kælder den 14. december kl. 20

“Skar’s Blues Band består af erfarne musikere fra den danske rock- og bluesscene gennem de sidste 30 år, centreret omkring Lars Skar (leadvokal og guitar, “JoJoDots”, “Gitte Naur Band”, m.fl.) og en solid rytmegruppe.
Bandet spiller den musik, de elsker og det kan både ses og høres”


Freddy and the Phantoms 7.12.17 kl. 20

Blues & Rock med Freddy and the Phantoms på kælderscenen
I Hugos Kælder den 7. december kl. 20

Den danske bluesrockgruppe Freddy and the Phantoms, har med mere end 200 koncerter
og 3. albums spillet sig ind i hjerterne på både danske og udenlandske anmeldere, og begejstret publikummer over hele Danmark.


David Kampmann Trio 16.11.17 kl. 20

David Kampmann Trio i Hugos Kælder
den 16. november kl. 20

David er kendt fra bl.a. Stardust Boogie Band, The Deepers og var stiftende medlem af gruppen Baal. Nu er han klar med sin nye trio, der dyrker energien og poesien fra den tidlige blues, og samtidigt og suger kraft fra rock, soul og gospel.
Besætningen er:
David Kampmann, vokal og guitar
Jimmy Krogsgård: Bas og vokal
Kristian Karottki: Trommer.


JazzBravour 15.11.17 kl. 20

Hugos Kælder præsenterer for første gang
den 15. november kl.20 JazzBravour med trompetisten Henrik Bolberg

JazzBravour består af Jazzmusikere som alle er kendte fra den danske Jazzscene. I denne kombination er det i et godt mix af Dixie, Swing, Blues, Funky NO, Latin, med hovedvægten på den gode gamle New Orleans Jazz.
JazzBravour er på kort tid blevet et kendt orkester på mange spillesteder, festivals, Jazzklubber også uden for de traditionelle jazzspillesteder. Er ikke et ”kun” for jazzkendere, men for et bredt publikum som elsker musik.
Altid et stort musikalsk overskud og engagement.


Six Foot Kvartetten 25.10.17 kl. 20

Six Foot Kvartetten i Hugos Kælder
den 25. oktober kl. 20

SIX FOOT Kvatetten er et Dansk jazz-orkester, hvis historie går tilbage til 1991, hvor 4 musikere med samme interesse for jazzmusik blev enige om at “stampe” et traditionelt jazz-band i gang.
Selvom SIX FOOT Kvatetten set i jazzhistoriens skær er et ” ungt ” orkester, har alle 4 musikere en lang musikalsk fortid, ikke blot inden for traditionel jazz, men også swing- og big band musik, skifflemusik, rockmusik samt Dansk, Irsk og Skotsk folkemusik.
Alt i alt et orkester der spiller glad swinging traditionel jazz.


Bonafide Bluesmen 23.11.17 kl. 20

Bonafide Bluesmen, kommer til Hugos Kælder den 23. november kl. 20
Bonafide Bluesmen spiller blues fra alle verdenshjørner, blander bluesstilarterne på deres egen måde og tilfører både genkendelighed og forfriskende fornyelse til genren.
Bluesballader fortolket med nerve; smertefulde bluesfigurer, medrivende guitarriffs, shufflerytmer, så man ser lokomotivet for sit indre øje; den svære kærlighed fortolket i bluesens pentatone univers.